Jobba på Tullhuset

Vill du jobba hos oss?

Tullhuset är en Fisk & Skaldjursrestaurang på Hönö i Göteborgs norra skärgård. Restaurangen ligger längst ut på Hönö Klova hamn med en fantastisk utsikt mot Vinga fyr i väster. Vi har öppet hela året med sommaren som vår hög säsong.

Vi behöver kockar, kallskänkor samt serveringspersonal. Vi ser gärna erfarenhet i yrket men attityd och inställning till jobbet är också viktiga egenskaper. Att du är stresstålig, trivs att jobba i team och gillar kvälls & helg arbete ser vi som en självklarhet. På Tullhuset hjälper alla till med det mesta vilket betyder att både disk och städ tillhör vardagssysslorna.

Sommaranställningarna är säsong med start maj/juni och slut augusti/september. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter i kök och servering är det viktigt att alltid sätta gästen i centrum och det gör vi genom att arbeta i team där flexibilitet är av stor vikt.

•Ansökan skickar du till oss per mejl senast 28 februari. Bifoga personligt brev och CV. Se adress nedan

•Efter den 31 mars tar det cirka 3 veckor innan vi hör av oss för eventuell intervju

•Går du vidare från intervju får du möjlighet att provjobba i två dagar, självklart får du betalt för provjobb

•Därefter beslutas om du slutligen får jobb sommarsäsongen

För dig som är sent ute (alltså efter 28 februari) går det alltid att slå en signal och fråga om det fortfarande finns chans för jobb

Vi behöver extrapersonal hela året, är du intresserad av det skickar du när som helst ett mail till oss där du bifogar personligt brev och CV.

Tullhuset Restaurang
Västra Vägen 3
475 42 HÖNÖ

info@tullhuset.se
För frågor ring Preben Pedersen 031-97 69 00