fbpx

Övernatta på Havskatten

Få ut mer av Hönö

I samarbete med Havskatten Hotell & Vandrarhem i Hönö Röd erbjuder vi övernattning & middag, hela året!

Havskatten ligger i Hönö Röds Hamn, en liten pittoresk hamn i närheten av Ersdalens naturreservat där du kan vandra, bada, fågelskåda och bara vara i naturen. På Havskatten finns även tillgång till ett litet spa med bastu och bubbelbad, badstege för dopp i havet finns direkt på kajen. Genom att kombinera Havskatten i Hönö Röd med Tullhuset på Hönö Klåva får du med dig det bästa av Hönö. På Hönö Klåva kan du strosa runt bland butiker och restauranger innan du äter din middag på Tullhuset. Mellan Hönö Röd och Hönö Klåva tar du en promenad på ca 2 km, för dig med trötta ben finns det även lokalbuss.
Välkommen!

Skärgårdspaket hela året

Njut av Hönö och ölivet när isen sjunger, vårens första solstrålar värmer oss, badbergen är heta eller höststormarna viner omkring oss. Under hela året erbjuder vi ett paket med boende och frukost på Havskatten Hotell & Vandrarhem och trerätters Vingameny på Tullhuset Restaurang.

Pris per person i dubbelrum 1225:- (enkelrumstillägg 350:-)
Bokas via Havskatten på telefon 0706-76 93 60 eller mail: info@havskatten.com

Fira påsken på Hönö

Påsken och våren är en härlig tid då öarna har vaknat till liv ordentligt efter vintern. Påsken har starka traditioner på Hönö och Öckerööarna där varenda ö har en egen påskefyr. Från Skärtorsdag till annandag påsk erbjuder vi ett paket med boende och frukost på Havskatten Hotell & Vandrarhem och trerätters Påskmiddag på Tullhuset Restaurang.

Pris per person i dubbelrum 1225:- (enkelrumstillägg 350:-)
Bokas via Havskatten på telefon 0706-76 93 60 eller mail: info@havskatten.com