top of page

Musik i höst

Höstens spelningar på Tullhuset bjuder på musikaliska hyllningar framförda av musiker från våra öar i olika konstellationer. Det blir även After Work och Quizkamp under hösten.

På kryss med Taube

27 aug

Trubaduren Martin Bagge och Litteraturvetaren David Anthin, kända från GP:s Världens Gång, ger en exklusiv konsert där de berättar om sina seglatser med kosterbåten Flory och framför Evert Taubes mest älskade visor. Allsång utlovas. Allt medan solen går ner över Vinga fyr i söder.

Spelningen är en del av Göteborgs 400 års jubileum, läs mer här!

 

Bokning 18.00 – 19.00
Musik startar 20.00

Entré 100:- 

Afzelius hyllning

11 sept

Guran, Nyberg & Nord för Björn Afzelius musik vidare i en tid då hans skarpa blick och varma människosyn behövs mer än någonsin. På programmet finns klassiker som Sång till friheten, Till min kära, Tusen bitar och Juanita – men även anekdoter och personliga minnen från alla de år de tillbringat vid Björns sida, både på̊ vägarna, på̊ scenen och i skivstudion.

Bokning 18.00 – 19.00
Musik startar 20.00

Tvårätters meny & musik 725:- 

Boka

After Work

22 sept

Tullhusets after work innebär god mat & dryck till fina priser. Vi bjuder på livemusik och framförallt en härlig stämning från kl 17.00.

Bokning från 17.00
Fri entré 

Beatles hyllning

27 & 28 okt

Acostic Beatles bjuder på en hyllningskväll till det brittiska popbandet Beatles. De bjuder på en repertoar av mer och mindre kända låtar ur Beatles sångkatalog. Acostic Beatles har spelat på olika festivaler, bl a på Beatlesveckan i Liverpool och består av Christian Colliander, Martin Corneliusson, Bengt Kristerberg & Leif "Pedda" Pedersen. 

Bokning 18.00 – 19.00
Musik startar 20.00

Entré 150:- 

Boka

Kim Larsen hyllning

3 & 4 nov

Återigen ska vi få lyssna till en hel kväll där Kim Larsen och hans musik hyllas på Tullhuset. Det är Johan Ekstedt, Leif "Pedda" Pedersen & Martin Corneliusson som framför musik ur Kim Larsen och Gasolin´s stora låtskatt. Det kommer bli drag!

Bokning 18.00 – 19.00
Musik startar 20.00

Entré inkl. 2 rätters meny 675:- varav förbetalning 100:-Bokas endast via hemsidan

Quizkampen

12 okt, 26 okt & 9 nov

I Quizkampen på Tullhuset utmanar quizmaster Preben Pedersen oss på ett lekfullt och pulshöjande sätt under tre torsdagar i höst. Det blir musik och frågor där vi tävlar om äran om att hamna högst upp på poängtavlan.

Preben Pedersen - krögare, globetrotter, sport- & musikfantast och quizmaster – håller i trådarna och utmanar oss om högt och lågt, hemma och borta, nytt och gammalt, kom och låt dig utmanas!


Bokning 18.00 – 19.00
Quizet startar 19.30

Quiz & Fiskburgare 250:-

Boka
bottom of page