Genom att hålla fast vid vårt havskoncept har vi, Preben och Sofie Pedersen, drivit Tullhuset som en renodlad fisk- och skaldjursrestaurang i 20 år. Vi har värnat det lokala engagemanget och låtit gästerna tillsammans med personalen utfärda menyn och utbudet, detta har gjort Tullhuset till en unik året runt-krog i Göteborgs skärgård.
Fisk- och skaldjursrestaurang i Göteborgs skärgård
Smakmeny - en kväll för matintresserade
Vårens sista smakmenyer går av stapeln 20 & 21 april samt 12 maj
Varje månad presenterar våra kockar en ny avsmakningsmeny med utvalda drycker som du som gäst får tycka till och sätta betyg på innan rätterna släpps ut på menyn. Välkommen att anmäla dig till en smakmeny med stort engagemang kring mat, dryck, smak, doft och intryck. En riktig höjdpunkt för både dig som gäst och för kockarna som utmanas på ett positivt, kreativt och delaktigt sätt.
Preben På Piren
En enkel bar nära havet!
På Preben På Piren kan Du ta dig något gott att dricka och något enkelt att äta. Vi serverar vårt egna öl och svalkande ekologisk glass från Lejonet & Björnen, plus en del annat smått & gott.
Från april håller Preben På Piren öppet på lördagar, här ute lever vi efter mottot "Öppet när det är öppet, stängt när det är stängt" vilket innebär att vi har öppet när vädret tillåter. Vi hoppas alltså på härliga vårlördagar med sol i sikte och lagom med vind.
Kom för en stunds njutning!
Musik & After Work
Tullhusets after work innebär god mat & dryck till fina priser. Vi bjuder på livemusik och framförallt en härlig stämning från kl 17.00.
6 april - Påsk After Work
14, 28 april samt 17 maj - After Work
22 juni - Midsommar After Work.
Dessutom bjuder vi på vårmusik på Valborg - så kom och sjung in våren den 30 april.
Musik & After Work
Tullhusets after work innebär god mat & dryck till fina priser. Vi bjuder på livemusik och framförallt en härlig stämning från kl 17.00.
6 april - Påsk After Work
14, 28 april samt 17 maj - After Work
22 juni - Midsommar After Work.
Dessutom bjuder vi på vårmusik på Valborg - så kom och sjung in våren den 30 april.
Preben På Piren
En enkel bar nära havet!
På Preben På Piren kan Du ta dig något gott att dricka och något enkelt att äta. Vi serverar vårt egna öl och svalkande ekologisk glass från Lejonet & Björnen, plus en del annat smått & gott.
Från april håller Preben På Piren öppet på lördagar, här ute lever vi efter mottot "Öppet när det är öppet, stängt när det är stängt" vilket innebär att vi har öppet när vädret tillåter. Vi hoppas alltså på härliga vårlördagar med sol i sikte och lagom med vind.
Kom för en stunds njutning!
Båt- & fiskeupplevelser i kombination med mat
Ta med era kollegor, familj eller vänner och hoppa på RIB-båten för en fartfylld tur. Eller varför inte mönstra på Fiskebåten Port Said några timmar med plats för 12 personer för en båttur ut i Kattegatt.
Ett annat populärt alternativ är att följa med Lasse på Kastor på en tre timmars fisketur i Vinga skärgård och avsluta med en fyrarätters hummermeny på Tullhuset.
För er som är nyfikna på krabb- & kräftfiske finns möjlighet att vittja Krabbtinor och kräftburar på en tre timmars fisketur, där får ni dessutom åtnjuta en del av vår fantastiska skärgård med sälar, fåglar, hav och klippor.
En liten del av ett
Paradis
Genom att hålla fast vid vårt havskoncept har vi, Preben och Sofie Pedersen, drivit Tullhuset som en renodlad fisk- och skaldjursrestaurang i 20 år. Vi har värnat det lokala engagemanget och låtit gästerna tillsammans med personalen utfärda menyn och utbudet, detta har gjort Tullhuset till en unik året runt-krog i Göteborgs skärgård.