fbpx

Jobba på Tullhuset

Vi söker vår- & sommarpersonal!

Tullhuset är en renodlad fisk- & skaldjursrestaurang längst ut på Hönö Klåva hamn, i Göteborgs skärgård. Restaurangen ligger precis vid hamninloppet med fantastisk utsikt mot Vinga fyr i sydväst.

 Kallskänk – kall matlagning

På Tullhuset jobbar vi med färsk fisk- & skaldjur. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och a la carte servering varje dag under sommaren. Härifrån levereras räkmackor i stora lass liksom förrätter och desserter. Du jobbar med västerhavet som utsikt från din skärbräda i team med alla anställda, såväl kockar som servis- och diskpersonal. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga. Du behöver snarare attityden och viljan att lära dig än mycket erfarenhet.

 Kock – varm matlagning

På Tullhuset jobbar vi med färsk fisk- & skaldjur. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och a la carte servering varje dag under sommaren. Härifrån levereras varm mat i stora mängder under kort tid på sommaren. Du jobbar med västerhavet som utsikt från din skärbräda i team med alla anställda, såväl kockar som servis- och diskpersonal. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga. Du behöver ett sinne för organisation och viss erfarenhet av köksarbete.

Servering

Tullhuset erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med på havet där våra gäster njuter av vällagad mat. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och a la carte servering varje dag under sommaren. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga, som är glad och gillar att ge service. Du behöver snarare attityden och viljan än mycket erfarenhet, alla utbildas internt.

Välkommen med din ansökan till info@tullhuset.se, vi tar emot och hanterar ansökningar löpande. Sök senast 15/3.