fbpx

Övernatta på Skärgårdshotellet

Skärgårdsweekend eller bara stanna över natten…?

I samarbete med Skärgårdshotellet på Hönö, som ligger ett stenkast bort längs kajen, erbjuder vi övernattning & middag, hela året.
Skärgårdshotellet är ett nyrenoverat mysigt hotell på kajkanten i Hönö Klåva. Det är en perfekt utgångspunkt om man vill ha närhet till butiker, caféer och restauranger men också natur, klippbad och vandring.

Välkommen!

Fira Hösten med Hummerinspirerad middag och övernattning på Hönö!

Erbjudandet gäller utvalda dagar på logi, 3-rätters supé med smak av höst och hummer samt frukost; pris från 1295:- Ni checkar in på em och njuter av ledigheten innan middagen väntar hos oss på Tullhuset. Efter frukost har ni hela dagen på er att promenera i bergen, shoppa i Hönö Klåvas mysiga butiker och kanske ta en fika eller lunch på Hönö Klåva innan ni beger er hemåt med nya minnen i bagaget. Boka via skargardshotellethono.se

Pris per person i dubbelrum från 1295:- pp
Incheckning från kl. 15.00.
Bokas via Skärgårdshotellet Hönö

Vingapaket

Tillsammans med Skärgårdshotellet Hönö erbjuder vi ett paket med logi och frukost, bara ett stenkast bort på kajen, samt en 3-rätters Vingameny på Tullhuset.

Pris per person i dubbelrum från 1495:- pp
Incheckning från kl. 15.00.
Bokas via Skärgårdshotellet Hönö

Upptäck Hönö – 2 nätter

Spendera en riktigt härlig helg i Göteborgs skärgård hos Skärgårdshotellet i Hönö Klåva. Första dagen börjar med incheckning efter kl. 15.00, och efter det kanske ni tar en promenad i hamnen eller varför inte kika i de mysiga affärerna.

I paketet ingår två middagar, första kvällen äter ni en tre-rättersmiddag i Skärgårdshotellets restaurang Skafferiet kl 18.00. Och andra kvällen serveras en skaldjurstallrik hos oss på Restaurang Tullhuset kl 19.30. Efter frukost andra dagen har ni god tid på er att utforska vad Hönö har att erbjuda, Skärgårdshotellet hjälper er att boka båttur, cykel eller ger tips på vandringsleder.

Pris per person i dubbelrum från 2610:- pp
Incheckning från kl. 15.00.
Bokas via Skärgårdshotellet Hönö

Fiskepaket

Tillsammans med Kastor Boattrips och Skärgårdshotellet Hönö erbjuder vi paket med fiske, middag, övernattning och frukost.

Incheckning från kl. 15.00.
Info och bokning finns hos Skärgårdshotellet Hönö. 

Julbordspaket 19 nov – 21 dec

Förläng julbordsupplevelsen med övernattning så får ni njuta mer av Hönö. Tillsammans med Skärgårdshotellet Hönö erbjuder vi ett julbord på Tullhuset med övernattning bara ett stenkast bort på kajen i Hönö Klåva. Tullhusets julbord, logi med del i dubbelrum och frukostbuffé på Skärgårdshotellet ingår.
Pris per person i dubbelrum från 1570:-
Bokas via Skärgårdshotellet Hönö