Välkommen

Låt oss fortsätta träffas & trivas på restauranger!

Vi på Tullhuset bedriver vår verksamhet nästan som vanligt i dessa virustider. I och med att en del frågor uppkommer vill vi informera om att vi följer myndigheternas rekommendationer och håller därmed öppet som vanligt. Vi följer myndigheternas rekommendationer om social distansering på restauranger och har tagit bort bord för att öka avståndet mellan borden. Öckerö Kommun har haft tillsyn på Tullhuset och godkänt sättet vi arbetar på för att undvika trängsel. Detta fungerar tack vare att vi som arbetar på Tullhuset påminner våra gäster om vad som gäller och att Ni som besöker oss respekterar detta.

Vi har förtroende för våra myndigheter och gör vårt yttersta för att kunna erbjuda våra gäster full service och sprida samma glädje som vanligt. Vi är ytterst måna om vår personal och rädd om de arbetstillfällen vi ger – vi hoppas ni gäster som kan tänker likadant och försöker hålla samhället igång  så långt det är möjligt, tillsammans kommer vi långt.

I och med att fler håller sig hemma i dagsläget märker vi nu av en lägre beläggning än normalt, håll utkik i våra sociala medier – där annonserar vi kontinuerligt vad som händer på Tullhuset och när det blir avbokningar ex på våra populära smakmenyer.

För er som behöver hålla er ifrån offentliga miljöer erbjuder vi som vanligt take away – både på lunch och kvällar!

Varmt välkommen till Tullhuset!
Boka bord här på hemsidan eller ring 031-97 69 00