fbpx

Välkommen

Låt oss fortsätta träffas & trivas på restauranger!

Från 1 juni gäller nya öppettider för restauranger. Vi har öppet till 22.00 med servering av alkohol, 22.30 skall lokalen vara tom. Fortfarande får ett sällskap vara max 4 personer som sitter tillsammans. Precis som tidigare får vi alltså egentligen ha hur många gäster som helst bara vi följer övriga rekommendationer och regler. Vi har en god relation med kommunens tullsynsperson och har haft kontroller löpande under hela pandemin. Hade vi ej varit smittsäkra hade vi sedan länge varit stängda.

Vi följer myndigheternas rekommendationer om social distansering på restauranger och har tagit bort bord för att öka avståndet mellan borden. Öckerö Kommun har haft tillsyn på Tullhuset och godkänt sättet vi arbetar på för att undvika trängsel. Detta fungerar tack vare att vi som arbetar på Tullhuset påminner våra gäster om vad som gäller och att Ni som besöker oss respekterar detta.

Vi har förtroende för våra myndigheter och gör vårt yttersta för att kunna erbjuda våra gäster full service och sprida samma glädje som vanligt. Vi är ytterst måna om vår personal och rädd om de arbetstillfällen vi ger – vi hoppas ni gäster som kan tänker likadant och försöker hålla samhället igång  så långt det är möjligt, tillsammans kommer vi långt.

I och med att fler håller sig hemma märker vi av en lägre beläggning än normalt, håll utkik i våra sociala medier – där annonserar vi kontinuerligt vad som händer på Tullhuset och när det blir avbokningar ex på våra populära smakmenyer.

För er som behöver hålla er ifrån offentliga miljöer kommer vi fortsatt erbjuda take away – både på lunch och kvällar!

Varmt välkommen till Tullhuset!
Boka bord här på hemsidan eller ring 031-97 69 00