top of page

Vill du jobba på Tullhuset?

 Nu söker vi personal inför våren och sommaren. I vilken position passar Du bäst?

söka jobb banner.jpg

 Kallskänk – kall matlagning

På Tullhuset jobbar vi med färsk fisk & skaldjur. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och á la carte servering varje dag under sommaren. Härifrån levereras räkmackor i stora lass liksom förrätter och desserter. Du jobbar med västerhavet som utsikt från din skärbräda i team med alla anställda, såväl kockar som servis- och diskpersonal. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga. Du behöver snarare attityden och viljan att lära dig än mycket erfarenhet. 


 Kock – varm matlagning

På Tullhuset jobbar vi med färsk fisk & skaldjur. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och á la carte servering varje dag under sommaren. Härifrån levereras varm mat i stora mängder under kort tid på sommaren. Du jobbar med västerhavet som utsikt från din skärbräda i team med alla anställda, såväl kockar som servis- och diskpersonal. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga. Du behöver ett sinne för organisation och viss erfarenhet av köksarbete. 
 

Servering 
Tullhuset erbjuder en fantastisk arbetsmiljö med på havet där våra gäster njuter av vällagad mat. Vi har öppet hela dagarna med både luncherbjudande och á la carte servering varje dag under sommaren. Vi söker dig som tillsammans med oss vill ge gästen en upplevelse utöver det vanliga, som är glad och gillar att ge service. Du behöver snarare attityden och viljan än mycket erfarenhet, alla utbildas internt.
 

Runner & disk
På Tullhuset jobbar vi i team där varje individ och roll är viktig för helheten. För att få en förståelse för verksamheten börjar du som är ung och oerfaren alltid som diskare eller runner. Som diskare behöver du ett sinne för organisation, ordning och gilla att jobba med högt tempo. Du servar övrig personal och ser till att det alltid finns rent porslin. En runner arbetar delvis i disken men också med att serva servispersonalen. Runnern bär ut mat, dukar av och dukar upp bord och är behjälplig när servispersonalen behöver en hjälpande hand. I båda rollerna behöver du gilla att ge service, både genetemot kollegor och gäster. Du behöver snarare attityden och viljan än mycket erfarenhet, alla utbildas internt.

Välkommen med din ansökan till info@tullhuset.se
Skriv lite om dig själv, dina erfarenheter, vilken position du vill arbeta på och vad du vill bidra med på Tullhuset. Vi tar emot ansökningar under januari, kallar till intervjuer i februari och erbjuder provjobb i mars och april. Dock är du välkommen med din ansökan även senare om du har erfarenhet av arbete i kök eller servis. 

bottom of page