top of page

Här kan du se dig omkring i våra lokaler.

Välkommen till Tullhuset

Att servera fisk & skaldjur, leenden och matglädje till öbor och mer långväga besökare är vårt uppdrag och kall. 
Matupplevelsen vi serverar ska vara något utöver det folk gör hemma och vi strävar i alla lägen efter de bästa råvarorna,  så närprooducerat som möjligt. 

Vårt uppdrag & kall

Vi drömmer om fullt hus året om med planetens bästa i fokus, för att nå dit följer vi Hållbarhetsklivets fyra principer.

 

 1. Så lite onödig miljöpåverkan som möjligt

Vi är en renodlad fisk- och skaldjursrestaurang med vegetariska inslag vilket ger relativt låga co-utsläpp. Vi jobbar hårt för att servera bästa tänkbara råvaror, producerade och förädlade i Västsverige i samarbete med lokala producenter och på ett miljömässigt schysst sätt. På så sätt blir vår mat säsongsbaserad, lokal, och ofta ekologisk.

 

 2. Bra för både boende och besökare

De som bor runt oss är vår primära målgrupp, för dem skapar vi erbjudanden och evenemang hela året. För att hela samhället ska leva krävs att vi företagare samverkar och anlitar varandra. Vi anlitar t ex alltid lokala hantverkare och samarbetar nära med turistföretagen på öarna liksom förstås Andreas på Öckeröpôjka som levererar fisken till oss.
 

3. Fler besökare när och där det inte är fullt
 Vi vill få fler att se charmen med vår fantastiska närmiljö året runt, därför ser vi också till att det händer mycket roligt på Tullhuset hela året. Vår vision är att ha fullt hus året om.

4. Fler heltidsjobb och mer robusta verksamheter
Genom att fylla restaurangen hela året skapar vi jobb året runt, vi kan därmed anställa fler på årsbasis. På högsäsong kompletterar vi med unga entusiastiska människor, framförallt från öarna. Genom åren har vi fått bekräftelse på att vi är en attraktiv arbetsplats genom att vår fasta personal stannar länge och extra personalen återkommer från år till år.

Vi har en dröm!

Så´na é vi!

Vi på Tullhuset är välkomnande, personliga och engagerade gentemot varandra, gäster, partners och vår planet. 

"Vi är en liten del av det stora och jobbar för jordens bästa."

"Uppskattning förändrar världen."

Unsere Partner

bottom of page