top of page
0W6A9379.jpg

Skärgårdslunch

Vecka 16
UGNSBAKAD FÅNGST • 169

Sandefjordsås • Smörslungad Potatis • Säsongens Ugnsbakade Primörer

 

KRÄMIG RÄKPASTA • 195

Ekologisk Pasta från Gotland med 100% Durumvete • Räkor • Västerbottenost • Purjolök • Hummersås • Tomater

 

RISOTTO MED KRONÄRTSKOCKA • 195

Kronärtskocka • Västerbottenost • Friterad Persilja • Bakade Tomat

Vecka 17

UGNSBAKAD FÅNGST • 169

Kräftsås • Dillstompad Potatis • Musslor • Bakad Fänkål

 

KRÄMIG LAXPASTA • 195

Ekologisk Pasta från Gotland med 100% Durumvete • Kallrökt Lax • Vitvinssås • Broccoli • Purjolök • Dill

 

SVAMPRISOTTO • 195

Svensk svamp • Västerbottenost • Bakad Svensk Kål • Rostade Pumpafrön

Skärgårdslunch är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00.

I VÅR A LA CARTEMENY

SKALDJURSTALLRIK • 449

(finns vid tillgång och i begränsad mängd)

200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis

 

RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229

125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka

Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager

 

HETA MUSSLOR • 175

Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd

Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA

bottom of page