top of page

Tänk dig. En lugn och trivsam atmosfär med utsikt över Vinga fyr och en uteservering som sticker ut över havet. Nyfångad fisk och skaldjur direkt från fiskeauktionen. Säsongens primörer och de allra bästa råvarorna. En frestande meny som växlar med årstiderna. Kockar som lagar den med kärlek och finess innan den omtänksamt serveras med ett varmt leende. Husets eget öl och noga utvalda viner. Luncher, middagar och trivselkvällar med musik eller olika teman. En salig blandning av öbor, göteborgare, turister, företag och jubilarer som trivs tillsammans, hela året runt.

Boating & fishing experiences in combination with food

Smakmeny - en kväll för matintresserade

8 sept, 6 okt, 10 & 11 nov

Varje månad presenterar våra kockar en ny avsmakningsmeny med utvalda drycker som du som gäst får tycka till och sätta betyg på innan rätterna släpps ut på menyn. Välkommen att anmäla dig till en smakmeny med stort engagemang kring mat, dryck, smak, doft och intryck. En riktig höjdpunkt för både dig som gäst och för kockarna som utmanas på ett positivt, kreativt och delaktigt sätt. Menyn serveras tillsammans med tillhörande välkomponerat dryckespaket för den som önskar.

I nov sätter vi ihop en Best of meny med årets mest uppskattade rätter, en riktig höjdare!

19.00

Smakmeny 8 sept & 6 okt 625:- 
Smakmeny Best of 10 & 11 nov 695:-

Tapas & Cava

13 okt

Västkusten möter Spanien denna kväll när vi lagar en mängd smårätter, s.k tapas eller pinxos, på ett västkust-vis á la Tullhuset. Till det rekommenderar vi det spanska bubblet Cava i olika varianter. 
Du väljer själv vilka och hur många pinxos du vill beställa. 

 

Que viva España!

19.00

Fars Dag

12 nov

Den 12 nov firar vi alla fantastiska fäder med två varianter av trerätters Fars Dag meny. 

Boka när det passar er, vi har öppet 13.00 - 18.00

Fars Dag meny alt 1. 495:- alt 2. 575:-

bottom of page