top of page

Tänk dig. En lugn och trivsam atmosfär med utsikt över Vinga fyr och en uteservering som sticker ut över havet. Nyfångad fisk och skaldjur direkt från fiskeauktionen. Säsongens primörer och de allra bästa råvarorna. En frestande meny som växlar med årstiderna. Kockar som lagar den med kärlek och finess innan den omtänksamt serveras med ett varmt leende. Husets eget öl och noga utvalda viner. Luncher, middagar och trivselkvällar med musik eller olika teman. En salig blandning av öbor, göteborgare, turister, företag och jubilarer som trivs tillsammans, hela året runt.

Boating & fishing experiences in combination with food

_08A8304.jpg

Beatles hyllning

27 & 28 okt Obs! Extraspelning 28 okt

Acostic Beatles bjuder på en hyllningskväll till det brittiska popbandet Beatles. De bjuder på en repertoar av mer och mindre kända låtar ur Beatles sångkatalog. Acostic Beatles har spelat på olika festivaler, bl a på Beatlesveckan i Liverpool och består av Christian Colliander, Martin Corneliusson, Bengt Kristerberg & Leif "Pedda" Pedersen. 

Bokning 18.00 – 19.00
Musik startar 20.00

Entré 150:- 

Visafton i Thomas Utbults anda

29 okt - Obs! Fullbokat

Thomas vänner och arvtagare hyllar och hedrar honom 25 år efter hans bortgång. 

Thomas Utbult var en omtyckt trubadur, musiklärare och kompositör från Öckerö. Han medverkade i Kalle StormÖbarna, Duo Vi och många andra sammanhang.

Bokning 18.30 
Entré 275:- Inkl. musik, räkmacka, kaffe & kaka

After Work

17 feb, 14 april & 17 maj

Tullhusets after work innebär god mat & dryck till fina priser. Vi bjuder på livemusik och framförallt en härlig stämning från kl 17.00.

After Work

17 feb, 14 april & 17 maj

Tullhusets after work innebär god mat & dryck till fina priser. Vi bjuder på livemusik och framförallt en härlig stämning från kl 17.00.

bottom of page