Julbord

Julbord med enbart havets läckerheter

Tullhuset firar julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema där kockarna bjuder på stor kreativitet och ständigt nyskapande. Här finns varken skinka eller köttbullar. Buffén dignar istället av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord. Varje år presenteras något nytt och spännande, även om hummersoppa och äggost är stående favoriter för att inte göra våra ständigt återkommande gäster besvikna.

Vi tar vi emot både små och stora sällskap, i vanliga fall upp till 70 personer. 2020 kan vi ta emot ca 50 personer för att undvika trängsel.

Tullhusets stora fisk- och skaldjursjulbord
Vardagkvällar och helger, 13 november – 21 december

Julbordet välkomnar med glögg och pepparkaka innan ni tar för er av vår välfyllda julbordsbuffé med kalla och varma rätter från havet. Därefter blir det kaffe och, för den som orkar, en stor dessertbuffé med julgodis.

Pris 625:-
Barn under 13 år 300:-

Vardagar 19.00
Lördagar 13.00-16.00 & 19.00
Söndagar 13.00-16.00 & 18.00

Boka i tid! Framförallt helgerna blir snabbt uppbokade.
Tel 031-97 69 00

Tullhusets jullunch med fisk och skaldjur
Vardagar 16 november – 21 december
Jullunchbuffén inleds med glögg och pepparkaka innan ni tar för er av utvalda delar från den stora julbuffén med både varma och kalla rätter från havet. Därefter blir det kaffe med utvalda desserter, bl a vår uppskattade äggost, och julgodis.

Jullunch 375:-
Barn under 13 år 200:-

Mån-Fre 11.30-13.30 & 14.15-16.15

Förbokning gäller. Boka på tel 031-97 69 00.

Julbord i Coronatider
På Tullhuset följer vi FHM´s regler vad gäller avstånd mellan sällskap. För att undvika trängsel vid buffén hjälper personalen till att styra gästerna så det blir tydligt när var och en kan fylla på sin tallrik. Vid kritiska punkter såsom entrén och toakön påminner vi i personalen gästerna om att hålla avstånd till varandra. Förutsättningen för att lyckas är självklart att vi gör detta tillsammans, gäster och personal, vilket gått bra hittills under pandemin. Vi är tacksamma att kunna erbjuda julbord även i år och ser framemot ett fint möte och samarbete med er gäster!

Catering
Vi erbjuder catering under julen för sällskap på minst 10 personer, maten hämtas på Tullhuset. Vi kan även hjälpa till med utkörning och servering mot avgift. Maila info@tullhuset.se för pris och frågor.

Stanna över natten
Förläng julbordsupplevelsen med övernattning så får ni njuta mer av Hönö. Tillsammans med Hotell Trubaduren erbjuder vi ett julbord på Tullhuset med övernattning bara ett stenkast bort på kajen i Hönö Klåva. Tullhusets julbord, logi med del i dubbelrum och frukostbuffé på Hotell Trubaduren ingår. Paketet bokas via hotelltrubaduren.se