top of page

Paket

Hönö Klåva är en levande hamn med ett rikt utbud av aktiviteter.

Vi har samarbete med lokala entreprenörer som tar er med ut på Båt- & Fisketurer av olika slag under årets olika delar. Vill Du stanna över natten har vi även paket med två olika hotell på Hönö. För Dig som arrangerar gruppresor rekommenderar vi vårat busspaket.

AFTER WORK
5 juli
AFTER WORK
8 juli
AFTER WORK
12 juli
AFTER WORK
22 juli
DANSK AFTON
25 juli
SMAKMENY
HonoKlavaHost_0849.jpg

Båt-, fiske- & vandringsupplevelser

Ta med era kollegor, familj eller vänner och hoppa på båten. 

 

Tillsammans med Ribtours Sweden har vi på Tullhuset satt ihop ett fartfyllt RIB-paket där ni får tillfälle uppleva det bästa av Göteborgs skärgård och havets delikatesser.

 

 Eller varför inte mönstra på Fiskebåten Port Said några timmar med plats för 12 personer.

Kapten Svenne kastar loss på eftermiddagen för en båttur ut i Kattegatt.  

 

Ett annat populärt alternativ är att följa med Lasse på Kastor på en tre timmars fisketur i Vinga skärgård.

En mycket uppskattad tur som avslutas med en fyrarätters hummermeny på Tullhuset.

 

För er som är nyfikna på krabb- & kräftfiske finns möjlighet att vittja Krabbtinor och kräftburar på en tre timmars fisketur och dessutom åtnjuta en del av vår vackra skärgård med sälar och fåglar, hav och klippor.

Ett mer rofyllt förslag är att snöra på sig vandringskängorna och uppleva vår fantastiska skärgårdsmiljö till fots.

På Tullhuset firar vi julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema där kockarna bjuder på stor kreativitet och ständigt nyskapande. 

 

Här finns varken skinka eller köttbullar, buffén dignar istället av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord.

 

Varje år presenteras något nytt och spännande, även om hummersoppa och äggost är stående favoriter för att inte göra våra ständigt återkommande gäster besvikna.

Julbord & Jullunch

Julbord & Jullunch med havets läckerheter

På Tullhuset har vi återkommande temakvällar byggda kring mat. I vinter inleder vi med årets första Smakmeny den 27 jan sedan följer olika temamiddagar såsom Kärleksmeny på Alla Hjärtans Dag, Grill & Tångkväll för att fira årets tångpremiär tillsammans med Ten Island Seafarm och Tapas & Cavakväll. Eftersom skaldjuren är som bäst nu när havet är kallt klämmer vi också in en Skaldjurssupé den 11 feb. 

Läs mer & boka

Vårens Matkvällar med tema & Smakmenyer

Sova i

Skärgården

Det finns 2 hotell som vi samarbetar lite extra med. Tillsammans med dem har vi på Tullhuset tagit fram olika paket i form av övernattningar i samband med middagar hos oss. 

Busspaket

Under hela året erbjuder vi paketet "Upplev det bästa av Öckerö-öarna på en dag!" Under november och december har du möjlighet att boka "Busspaket med julbord".

Program & info

bottom of page