Skärgårdslunch
Vecka 18
FRASBAKAD FISK • 169
Potatisstomp • Vitvinssås • Grillade Tomater
KRÄMIG RÄKPASTA • 195
Ekologisk Pasta från Gotland med 100% Durumvete • Räkor • Västerbottenost • Purjolök • Hummersås • Tomater
RISOTTO MED KRONÄRTSKOCKA • 195
Kronärtskocka • Västerbottenost • Friterad Persilja • Bakade Tomat
Vecka 19
UGNSBAKAD FÅNGST • 169
Potatiskaka • Dijonsenapssås • Vårprimörer
KRÄMIG LAXPASTA • 195
Ekologisk Pasta från Gotland med 100% Durumvete • Kallrökt Lax • Vitvinssås • Broccoli • Purjolök • Dill
SVAMPRISOTTO • 195
Svensk svamp • Västerbottenost • Bakad Svensk Kål • Rostade Pumpafrön
Skärgårdslunch är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00.
I VÅR A LA CARTEMENY
SKALDJURSTALLRIK • 449
(finns vid tillgång och i begränsad mängd)
200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis
RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229
125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka
Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager
HETA MUSSLOR • 175
Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd
Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA