fbpx

Upplev skärgården

Rib- & Fiskeupplevelser i kombination med mat

Fiskepaket

Hummersafari med skaldjursmiddag

Måndag – lördag under hummersäsongen 27 sept – 6 nov

Tullhuset bjuder alla hummerfans på ett kulinariskt äventyr tillsammans med Havskatten. Fiskebåten Port Said, med plats för 12 personer, kastar loss på eftermiddagen för en båttur ut i Kattegatt som tar ca 3 timmar. På turen drar vi in hummertinor, vittjar, agnar och sätter ut dem igen. Vi gör också ett stopp där det bjuds på öl och macka. Väl tillbaka igen samlas vi i sjöboden för att koka dagens fångst. Därefter är ni välkomna in i värmen på Tullhuset till en härligt god skaldjursmiddag.

Pris 1745:- per person, dryck till middagen tillkommer
Inklusive övernattning med frukost på Havskatten 2495:- per person
För bokning kontakta Havskatten på telefon 0706-76 93 60 eller mail: info@havskatten.com

Hummerfiske med Hummermeny

Oktober

Följ med på en tre timmars fisketur i Vinga skärgård och avsluta med en fyrarätters hummermeny på Tullhuset. Med oss har vi kaffe med hönökaka och när vi åter angör hamnen i skymningen kokar vi dagens fångst på Tullhusets terrass med ett glas prosecco i handen. På menyn står en fyrarätters supé med utvalda drycker.
Pris 2600:- per person inkl dryck.
Paketet inklusive två hotellnätter på Hotell Trubaduren  4290:-
Paket inklusive en hotellnatt på Hotell Trubaduren 3545:-
För ytterligare info & bokning: boattrips.se eller kontakta Lasse Englund på telefon +46 709 969 361 eller lasse@boattrips.se

Fiska krabba och njut av dagens fångst

April – sept

Följ med på en två timmars fisketur utanför Vinga och avsluta med en tre rätters middag på Tullhuset. Du får själv hjälpa till att vittja våra tinor och hålla krabborna på säkraste sättet. Vi hinner även med en sväng förbi sälarnas klippa. På menyn står krabba med bröd och dip till förrätt. Dagens fiskrätt som huvudrätt samt en god dessert. Till maten serveras en öl från öns eget bryggeri.
Pris 800 kr per vuxen inkl 1 öl, 500 kr per barn
För ytterligare info & bokning: boattrips.se eller kontakta Lasse Englund på telefon +46 709 969 361 eller lasse@boattrips.se

Fiske och skaldjursmiddag

April – juni

Fisketuren är två och en halv timma lång. Vi har med oss fika och gör ett besök på Vinga fyrplats. Du hinner se en stor del av vår vackra skärgård med sälar och fåglar, hav och klippor.

När vi åter angör hamnen kokar vi dagens fångst på bryggan vid hotellet med ett glas prosecco i handen. Lite senare slår vi oss ner på Restaurang Tullhuset och äter en supé med säsongens alla skaldjur från västerhavet med utsikt över havet i söder.
Somna gott och vakna utvilad på Hotell Trubaduren i Hönö Klåva hamn.

Pris 2100:- per person inkl dryck.
Paketet inklusive två hotellnätter på Hotell Trubaduren  3790:-
Paket inklusive en hotellnatt på Hotell Trubaduren 3095:-
För ytterligare info & bokning: boattrips.se eller kontakta Lasse Englund på telefon +46 709 969 361 eller lasse@boattrips.se