top of page
axo style.jpg

Vin & Vintage

Slow fashion & hållbar garderob

Välkommen till en lyxig och hållbar afton tillsammans med Theresa Skjolden som guidar dig till en personlig stil, och inspirerar till en hållbar garderob med färg och vintage!

 

Theresa är stylist och föreläsare inom Slow Fashion - en medvetenhet som växer för en grönare värld!

Hon är utbildad butikskommunikatör vid Handelsakademin i Göteborg och har jobbat som brudstylist - men sadlat om till sustainable stylist för medvetet mode, i motsats till fast fashion. Med drygt 10 år inom retail med både styling, sälj & kommunikation, 2 säsonger som hållbar stylist i SVT-programmet RESTYLE 2022-23, driver hon axostyle - för att sprida det viktiga och inspirerande budskapet om SLOW FASHION. På instagramkontot @theresaaxostyle bjuder hon in till daglig inspiration och kunskap om att känna sig fri i sin egen stil - i just sakta mode.
Låt dig bli inspirerad till att blir mer DU, mod att våga färg och mer insikt till en sakta stil.

 

Vin & Vintage är eventet där du får kunskap, inspiration & guldkant med ett glas vin & tilltugg!

Hur vet man när något är vintage egentligen? Hur förlorade färgen sin rikedom? Och vad är nyckeln till en hållbar garderob? Detta och mycket mer får du svar på i Vin & Vintage!

24 okt kl 19.00

325:-

inkl föredrag, 1 glas vin (med eller utan alkohol) & plocktallrik

Kvällen börjar med ett glas vin och föredrag senare avslutar vi med plockbricka, mingel och möjlighet till shopping från Polydress 2:nd hand. 

bottom of page