
Skärgårdslunch
A la Carte
Skaldjursmeny
Mors dagsmeny
Brygglunch
Brygglunch på Tullhuset är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00.
Vecka 35
HAVETS WALLENBERGARE • 195
Potatispuré • Brynt Smör • Räkor
STEKHETA STINA MED SOCKERTÅNG • 225
Stekost från Sommarhagens Gårdsmejeri med Sockertång från Hälsö
• Färskpotatis • Chimichurri • Grillad Vitlöksblomma • Syltade tomater
VARMRÖKT LAX FRÅN BÖMLO • 225
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
Vecka 36
UGNSBAKAD VIT FISK • 175
Rostad Färskpotatis • Hummersås • Primörer
STEKHETA STINA MED SOCKERTÅNG • 225
Stekost från Sommarhagens Gårdsmejeri med Sockertång från Hälsö
• Färskpotatis • Chimichurri • Grillad Vitlöksblomma • Syltade tomater
VARMRÖKT LAX FRÅN BÖMLO • 225
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
I VÅR A LA CARTEMENY
SKALDJURSTALLRIK • 449
(finns vid tillgång och i begränsad mängd)
200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis
RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229
125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka
Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager
HETA MUSSLOR • 175
Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd
Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA
