
Skärgårdslunch
A la Carte
Skaldjursmeny
Mors dagsmeny
Brygglunch
Brygglunch på Tullhuset är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00.
Vecka 24
UGNSBAKAD FISK • 175
Färskpotatis • Brynt smör • Pepparrot
• Räkor • Citron
VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
RAMSLÖKSRISOTTO • 195
Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad
Vecka 25
FRASBAKAD FISK • 175
Färskpotatis • Ört- & Citronkräm
• Sommarprimörer
VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
RAMSLÖKSRISOTTO • 195
Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad
Vecka 26
UGNSBAKAD FISK • 175
Färskpotatis • Sandefjordsås • Räkor • Citron
VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
RAMSLÖKSRISOTTO • 195
Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad
Vecka 27
ÖRTBAKAD FISK • 175
Pepparrotskräm • Primörer • Brynt smör • Färskpotatis
VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195
Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron
RAMSLÖKSRISOTTO • 195
Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad
I VÅR A LA CARTEMENY
SKALDJURSTALLRIK • 449
(finns vid tillgång och i begränsad mängd)
200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis
RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229
125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka
Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager
HETA MUSSLOR • 175
Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd
Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA
