top of page

Skärgårdslunch

A la Carte

Skaldjursmeny

Mors dagsmeny

Brygglunch

Brygglunch på Tullhuset är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00. 

 

Vecka 24

UGNSBAKAD FISK • 175

Färskpotatis • Brynt smör • Pepparrot

• Räkor • Citron

 

VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

RAMSLÖKSRISOTTO • 195

Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad

 

 

Vecka 25

FRASBAKAD FISK • 175

Färskpotatis • Ört- & Citronkräm

• Sommarprimörer

 

VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

RAMSLÖKSRISOTTO • 195

Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad

 

Vecka 26

UGNSBAKAD FISK • 175

Färskpotatis • Sandefjordsås • Räkor • Citron

 

VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

RAMSLÖKSRISOTTO • 195

Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad

 

Vecka 27

ÖRTBAKAD FISK • 175

Pepparrotskräm • Primörer • Brynt smör • Färskpotatis

 

VARMRÖKT LAX FRÅN JÖNSSON PÅ FOTÖ • 195

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

RAMSLÖKSRISOTTO • 195

Grillad Vitkål • Sparris • Rödlöksmarmelad

I VÅR A LA CARTEMENY

SKALDJURSTALLRIK • 449

(finns vid tillgång och i begränsad mängd)

200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis

 

RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229

125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka

Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager

 

HETA MUSSLOR • 175

Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd

Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA

0W6A1478.jpg
bottom of page