top of page

Skärgårdslunch

A la Carte

Skaldjursmeny

Mors dagsmeny

Brygglunch

Brygglunch på Tullhuset är ett erbjudande som serveras utöver á la cartemenyn på vardagar kl 12.00 - 15.00. 

​​Vecka 35
 HAVETS WALLENBERGARE • 195

Potatispuré • Brynt Smör • Räkor

 

STEKHETA STINA MED SOCKERTÅNG • 225

Stekost från Sommarhagens Gårdsmejeri med Sockertång från Hälsö

• Färskpotatis • Chimichurri • Grillad Vitlöksblomma • Syltade tomater

VARMRÖKT LAX FRÅN BÖMLO • 225

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

Vecka 36
 UGNSBAKAD VIT FISK • 175

Rostad Färskpotatis • Hummersås • Primörer

 

STEKHETA STINA MED SOCKERTÅNG • 225

Stekost från Sommarhagens Gårdsmejeri med Sockertång från Hälsö

• Färskpotatis • Chimichurri • Grillad Vitlöksblomma • Syltade tomater

VARMRÖKT LAX FRÅN BÖMLO • 225

Svensk Färskpotatis • Romsås • Citron

I VÅR A LA CARTEMENY

SKALDJURSTALLRIK • 449

(finns vid tillgång och i begränsad mängd)

200g Färska Räkor • 300g Färska Kräftor • Vitvinskokta Ekologiska Blåmusslor från Bohuslän • Bröd • Citronaioli
Dryckestips Millet Chablis

 

RÄKMACKA PÅ HÖNÖKAKA • 229

125g handskalade Räkor • Sallad • Ägg • Majonnäs • Vedeldad Hönökaka

Dryckestips Millet Chablis / Tullhuset Lager

 

HETA MUSSLOR • 175

Grön chili – Grädde – Kokos – Bröd

Dryckestips Millet Chablis/ Lagunitas IPA

0W6A1802.jpg
bottom of page